Dag van de Integriteit: de ongemakkelijke realiteit

Integriteit krijgt weer volop aandacht. Dagelijks staan er berichten over schandalen en incidenten in de krant. De toon van het publieke debat is scherper dan ooit, publieke bestuurders en organisaties worden almaar kwetsbaarder, terwijl de overheid wel aan integriteit werkt.

Kennelijk is het niet voldoende. Dat is de ongemakkelijke realiteit. Meer dan voldoende gespreksstof dus voor de Dag van de Integriteit, op dinsdag 24 november 2015, in de Rijtuigenloods Amersfoort.

Een prikkelende dag

Ondanks alle inspanningen blijft integriteit een pijnpunt. Daarom wordt 24 november een dag vol ongemak. We moeten de realiteit onder ogen zien. Met welke problemen gaat integriteitsbeleid gepaard? Waar schuurt het? Wat werkt, en wat werkt niet?
Het wordt een kritische, prikkelende en spannende dag. Met lastige vragen, die we toch moeten stellen. Met constructieve inzichten, om de volgende stap te kunnen zetten. Houd deze website in de gaten voor meer informatie over het programma!

Aanmelden kan nu

Durft u het aan? Kom dan op dinsdag 24 november naar de Rijtuigenloods in Amersfoort. De Dag van de Integriteit is toegankelijk voor iedereen die werkt aan integriteit in het publieke domein. De toegangsprijs is 195 euro, het programma duurt van 10 tot 16 uur. Na afloop is er, tijdens de borrel, alle gelegenheid om vakgenoten te ontmoeten.
Wilt u dit niet missen? Meld u dan nu aan!