Praktische informatie

Tijd en datum

Datum: dinsdag 24 november 2015
Inloop: vanaf 9.15u
Programma: 10.00-16.15u
Borrel: 16.15-17.00u

Locatie

De Rijtuigenloods
Terrein ‘de Wagenwerkplaats’
Piet Mondriaanplein 61
Amersfoort

Route

De Rijtuigenloods bevindt zich op 5 minuten lopen van Amersfoort Centraal Station op het terrein 'de Wagenwerkplaats'. Met de auto is deze evenementenlocatie uitstekend bereikbaar via uitvalswegen A28 en A1. Wie De Rijtuigenloods met de auto bezoekt kan gratis parkeren op het eigen terrein. U kunt de routebeschrijving hier downloaden.

Lunch en verzorging

Tijdens de Dag van de Integriteit 2015 is er de hele dag koffie en thee beschikbaar. U krijgt een diverse en goed verzorgde (staande) lunch. Na afloop van het inhoudelijke programma bieden we u graag een drankje aan tijdens de borrel.

Toegangsvoorwaarden

De Dag van de Integriteit 2015 is toegankelijk voor iedereen die werkt aan de integriteit van de publieke sector. Bij een overschrijding van het maximum aantal deelnemers krijgen overheidsfunctionarissen voorrang.

Tijdens de Dag van de Integriteit is geen pers aanwezig. Uiteraard kunnen journalisten altijd telefonisch contact opnemen met BIOS.

Kosten en annuleren

De kosten voor deelname aan de Dag van de Integriteit 2015 zijn €195 excl. btw. U kunt uw deelname kosteloos annuleren tot 13 november 2015. Hierna kunt u uw deelname nog overdragen aan iemand die aan de toegangsvoorwaarden voldoet, mits u dit voor 20 november 2015 laat weten.

Facturering

U ontvangt een factuur op een factuuradres naar uw keuze. Soms dient de factuur een inkoopordernummer te vermelden. Dit geldt in ieder geval als u werkzaam bent bij een ministerie. Mocht uw organisatie dit verplicht stellen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om een inkoopordernummer op het aanmeldingsformulier te vermelden?

Contact

Voor vragen over uw aanmelding en facturering kunt u contact opnemen met het organiserend congresbureau via 070-376 5726 of congresbureau@caop.nl. Wilt u meer weten over het programma, de sprekers of heeft u andere inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met BIOS via 070-376 5937 of info@integriteitoverheid.nl

Programma